BLÅKLÄDER

ZAKAJ BI SE OBLAČILI KOT AMATER, ČE DELATE KOT PROFESIONALEC ?

Drug drugega ocenjujemo tudi po videzu oblačil in obutve in kako predstavlja podjetje, sp, ali pa enostavno samo nas. In ne glede na to, ali smo direktor uspešnega podjetja, košarkaški profesionalec, ali pa poklicni samopleskar - zaslužite si, da tudi izgledate najbolje, tudi na delovnem mestu.

Vaša delovna oblačila povedo veliko o tem, kdo ste. Kot predstavnik podjetja. Zato smo se tudi odločili, da vam ponudimo najboljše od najboljših, tudi glede izbire oblačil. 

Naše poslanstvo je zagotoviti vam, da se tudi vi predstavite na najboljši možni način, hkrati pa ste videti profesionalno, delate varno in hkrati udobno. Samo tako, dajete tudi vi najboljše rezultate dela in vas ljudje kot take sprejemajo.

Craftsman

NAŠ MOTO
NE, NE, NE, NE, DA

Prizadevanje za trajnost ni lahko delo. Veliko je izzivov in težkih odločitev. Za vsak DA, je mnogo Ne-jev. In to delo opravljamo za vas. Ne ponujamo samo izdelkov, ki so na tržišču, ampak za vsak izdelek tudi stojimo za njim. Tako, vsak izdelek preverimo, pretestiramo, primerjamo s konkurenčnimi izdelki, tudi cenovno pregledamo konkurenco na trgu in se potem skrbno odločimo, kaj vam na koncu ponudimo. Ogromno je parametrov, ki vplivajo na našo ponudbo, in za vsako odločitev je v ozadju, kaj vam na koncu ponudimo. Zavedamo se, da je tudi cena eden od odločilnih parametrov, skrbno preverjamo tedensko ponudbo drugje in vam lahko tako ponudimo tudi najnižje cene. Zakaj? Ker smo dovolj majhno in hkrati dovolj veliko podjetje, da se lahko hitro "obrnemo". Imamo spletno trgovino, imamo fizično trgovino, in na koncu tudi direktni odnos do strank, bodisi na naši lokaciji, ali pa tudi direktno na vaši lokaciji. 

Smo družinsko podjetje, in že več kot 30 let uspešno delujemo, in smo znani, kot dobavitelj, ki stranke postavlja na prvo mesto in jih oskrbuje z najboljšimi izdelki glede na želje. Zavedamo se, da smo si različni, zato ponujamo najboljše izdelke, tako po kvaliteti, kot tudi po ceni. Po želji vas seveda. Delamo za vas in za dolgoročni odnos med nami, in največjo vzdržljivost, ki bo na koncu pomembna tudi za vas. Zato je za nas najmanjša podrobnost pomembna, in se jo držimo ter jo negujemo. In je nenehen proces optimiziranja, našega poslovanja v dobro ljudi.

Rečemo "NE" prekomerni porabi slabih delovnih oblačil. Rečemo "NE" kratkoročnim dobičkom, prenagljenim odločitvam, začasnim rešitvam in noro hitrim rešitvam. Seveda, se zavedamo, da včasih so dovolj tudi taka. Zato vam ponujamo izbrane vendar raznolike izdelke. Na vas pa je, da ste iskreni do sebe, in se odločite v resnici, kaj je za vas najbolje. V vsakem trenutku pa rečemo "DA" dolgotrajnim izdelkom, odnosom in partnerstvom. Za nas je to edina trajnostna pot naprej. Marsičemu rečemo "NE". Zahvalite se nam lahko pozneje, ko to sprevidite.

Število dobaviteljev v naši verigi je čim manjše. Izbiramo izdelke, ki so najboljši, v celotni ponudbi. Verjamemo, da je to tudi ključ do trajnosti, kvalitete in odnosa, ter pravega načina za visoko transparentnost pravih izdelkov. Zavedamo se, da vsi želijo ponujati VSE, vendar iz našega vidika, je skrbno izrbran asortiman izdelkov edini pravi način.

Painter

VZDRŽLJIVOST IN TRAJNOST

Vse skozi skrbimo, da so naši izdelki vzdržljivi in trajnostni. Ko gre za delovna oblačila, zavedamo se, da bodo delovna oblačila zamenjana, ko bodo obrabljena, ne ker bodo iz mode, čeprav skrbimo tudi zato, da so le-ta najbolje moderna, kot so lahko. Je pa to vprašanje, ki si ga dnevno postavljamo, razpravljamo o njih in ni ravno preprostega odgovora. Za vsak izdelek skrbimo, da bi bil čimbolj vzdržljiv in trajnosten in s tem skrbimo tudi za okoljski odnos. Ponujamo izdelke, ki imajo za svojo ceno najboljšo rešitev, ker se tudi zavedamo, da ojačitve na najbolje izpostavljenih mestih in hkrati ne odrekajo udobja pri nošenju. Zavedamo se, da oblačilo traja le toliko, kot je njegov najšibkejši člen in da ima največ dela na izpostavljenih mestih.

Zato tudi ponujamo oblačila visokokvalitetnih proizvajalcev, ki nudijo tudi trikratno ojačane šive, pa tudi doživljensko garancijo na le te. Študije kažejo, da bi krajši življenski cikel, podvojil naročila, vendar iz vidika trajnosti se stroški trajnosti prepolovijo, saj se uporablja eno oblačilo namesto dveh.

VISOKA KAKOVOST JE TUDI NAJBOLJŠI NAČIN ZA ZMANJŠANJE PRESOJANJA OBLAČIL

Zavedamo se, da je najdaljši možni rok uporabe oblačil, tudi hkrati najpomembnejši faktor za presojanje oblačil in nas. Zato posvečamo, temu dodatno pozornost in svetujemo vsem, kaj je za njih najboljše. Vedno svetujemo v meri vzdržljivosti in dolgotrajnosti. Radovednost in inovativnost sta naša pot do cilja, tako, kot si prizadevamo tudi v našem delovanju. Vedno smo na tekočem z najnovejšimi raziskavami o trajnostnih materialih in vlaknih. To so lahko nove mešanice vlaken ali popolnoma novi materiali. Nenehno preizkušamo nove materiale in kombinacije, ki nudijo manjši okoljski odtis brez kompromisov glede kakovosti. Izbiramo samo najbolj trajnostne tkanine in komponente, kar ustvarja resnično trajnost. 

Ključ do iskanja najbolj trajnostne rešitve je v pravem razmerju med funkcionalnostjo, zaščito, trajnostjo, ceno in vplivom na okolje. Nizka kakovost je tisto, kar stane!

Zato vam lahko ponujamo izdelke, ki spadajo v te kategorije, ne glede na cenovni razred, ker se vsega tega zavedamo. Trdimo lahko, da so naši izdelki izbrani za vas, glede na vaše pogoje. V vsakem momentu. In zato lahko trdimo, da smo najboljši partner za vas, saj vam lahko vse to tudi osebno predstavimo in skupaj z vami izberemo najboljše za vas. Izbrali smo najboljše ponudbe in izdelke, sedaj je na vas, da izberete najboljše tudi za vas.

 Painter

 

Ponudimo vam lahko celotni nabor izdelkov Blåkläder. Pregledati si lahko CELOTNI BLÅKLÄDER KATALOG 2023 in nam pošljete vaše želje in povpraševanje na info@gumiks.eu.

 

PRIKAZ KOLEKCIJE NA NAŠI SPLETNI STRANI