search

Funkcionalno spodnje perilo TRIP dl.rokav

38,28 €
Z DDV

Funkcionalno spodnje perilo TRIP dl.rokav

Velikost
Barva
Količina

Funkcionalno spodnje perilo igra pomembno vlogo pri oblačenju za delo v hladnem okolju ali za aktivno gibanje na prostem. Kakovostna oblačila bodo povečala vaše udobje, podaljšala bivanje v neugodnih razmerah in zagotovila pomembno zaščito pred prehladi.

Majico z dolgimi rokavi lahko uporabite samostojno, na primer kot spodnje perilo pod vrhnjimi oblačili, dobro pa se bo obnesel tudi z lahkotno tanko majico. Kakovostni materiali, ki dihajo, takoj odstranijo znoj s kože in izboljšajo kroženje zraka. Preprečuje neprijeten občutek mraza in razvoj vonja.

Funkcionalno spodnje perilo TRIP uporablja učinkovito kombinacijo materialov iz bambusa, tencela in spandeksa, ki se dobro prenašajo, ne dražijo kože in so prijetni na otip. Zaradi vzdržljivih materialov je tudi funkcionalno spodnje perilo dobro vzdrževano. Lahko ga operete tudi v pralnem stroju, se ne mečka in se hitro suši.

Osnovno črno zasnovo poživijo barvno šifrirani šivi. Ozek športni kroj ustreza vsaki postavi in ​​se mu prilagodljivo prilagaja. Funkcionalno spodnje perilo TRIP vam bo všeč zaradi široke variabilnosti nošenja in učinka, ki ga bo prineslo.

  • funkcionalna majica z dolgimi rokavi
  • material: 65% bambusa, 30% tencela, 5% elastana, 170 g / m2
  • barva: črno-zelena
  • velikosti: S - XXXL
H10040/L
2021-08-19

Določene reference

ean13
8592390063809
chat Komentarji (0)
Trenutno ni ocen.