Helly Hansen Workwear

HELLY HANSEN WORKWEAR

Podjetje Helly Hansen, ki domuje na Norveškem, že skoraj 140 let izdeluje profesionalno opremo, ki ljudem pomaga, da ostanejo in se počutijo žive. Vse se je začelo leta 1877, ko je mornariški kapitan Helly Juell Hansen našel boljši način, kako se zaščititi pred ostrimi norveškimi vremenskimi vplivi. Kmalu zatem sta kapitan Hansen in njegova žena Margrethe začela s proizvodnjo nepremočljivih jaken, hlač, jopičev in ponjav iz grobega lanenega platna, namočenega v laneno olje - in legenda je bila rojena!
Oblačila Helly Hansen nosijo profesionalci na oceanih, v gorah in na deloviščih ter ji zaupajo. Kot eno od vodilnih skandinavskih blagovnih znamk delovnih oblačil nas boste videli na delovnih mestih, kjer so zmogljivost, zaščita in varnost najpomembnejša. Zapuščino kapitana Hansena še naprej podpiramo z dolgim seznamom inovacij, ki smo jih kot prvi na trgu razvili na podlagi spoznanj tistih, ki delajo in se rekreirajo v najtežjih razmerah na svetu.


2015 - Po navdihu Thorjevega sina iz nordijske mitologije je bila predstavljena linija Magni, ki je takoj postavila nove standarde zaščite, vzdržljivosti in učinkovitosti na delovnem mestu.

Magni


2022- Helly Hansen Workwear je predstavil BRZ. BRZ je zasnovan za zagotavljanje udobja in vsestranskosti pri uravnavanju podnebja, njegova konstrukcija pa je podprta z lahkim materialom in mehanskim prezračevanjem (del Chelsea linije).

Chelsea


Po več kot 140 letih poslovanja vemo, da je dolgoročni uspeh mogoče doseči le s spoštovanjem, zaščito in spodbujanjem etičnih vrednot, človekovih pravic in okolja. Zavezani smo, da se bomo še naprej zavzemali za odgovorno uporabo in uživanje v oceanih, gorah in na prostem. Z uporabo celostnega in znanstvenega pristopa pri vseh naših odločitvah si prizadevamo zagotoviti, da naša dejanja podpirajo možnost, da ljudje in planet uspevajo.


KENSINGTON - Linija Kensington je premium ponudba. Vse v tej zbirki je zasnovano z mislijo na kakovost. Skrbno izbrane tkanine in obloge v kombinaciji z novimi tehnologijami zagotavljajo, da boste vedno videti najbolje, hkrati pa boste varni in udobni.

Kensington


OXFORD - Linija Oxford ponuja visokokakovostna lahka oblačila. Z uporabo dvosmerno raztegljive tkanine na idealnih območjih je kolekcija Oxford popolna izbira za trdo delo in je na dobri poti, da postane ena najbolj zanesljivih, edinstvenih in udobnih kolekcij.

Oxford


MANCHESTER - Moška linija Manchester ima umirjen dizajn, ki temelji na tkaninah, ki se osredotočajo na prileganje. Ta zbirka zagotavlja uporabnost, ki je potrebna za opravljanje dela, ne da bi pri tem ogrozili udobje.

Manchester


LUNA - Linija Luna ponuja bistvene stile za ženske pri delu. Vsi slogi so posebej zasnovani za najboljše možno prileganje in zagotavljajo optimalno udobje ves delovni dan. Kolekcijo Luna oblikujejo ženske, za ženske.

Luna Women


MANCHESTER - Ženska linija Manchester ima umirjen dizajn, ki temelji na tkaninah, ki se osredotočajo na prileganje. Ta zbirka zagotavlja uporabnost, ki je potrebna za opravljanje dela, ne da bi pri tem ogrozili udobje.

Manchester Women

 

Ponudimo vam lahko celotni nabor izdelkov Helly Hansen Workwear. Pregledati si lahko CELOTNI HELLY HANSEN WORKWEAR KATALOG 2023 in nam pošljete vaše želje in povpraševanje na info@gumiks.eu.

 

PRIKAZ KOLEKCIJE NA NAŠI SPLETNI STRANI

Nazaj na spletni dnevnik